Organisatie van tenniskampen

Tennis Management Limburg organiseert ook deze zomer een TML tenniskamp voor jeugdspelers. Vier dagen lang zijn de kinderen bezig met hun favoriete sport; tennis! Samen met leeftijdsgenoten gaan ze onvergetelijke tennisdagen tegemoet. Naast het tennissen krijgen ze een leuk, divers en sportief programma aangeboden. Voor kinderen van 6 jaar of ouder, beginner, gevorderd of wedstrijdspeler? Iedereen is welkom bij ons TML tenniskamp.

Professioneel Tennisprogramma

Om een zo goed mogelijk resultaat te halen worden de kinderen ingedeeld in groepjes van gelijke sterkte met een optimaal tennisprogramma, op ieders niveau, verzorgd door gediplomeerde en ervaren TML trainers. We gaan aan de slag met je techniek en besteden onder andere aandacht aan de thema’s: tactiek, voetenwerk en mentaliteit.

Goed eten en drinken is daarnaast ook erg belangrijk tijdens deze intensieve dagen. Daarom verzorgt TML iedere dag een uitgebreide lunch en op woensdagavond ook het avondeten.

Een mix van avontuur, gezelligheid en actie

Door onze jarenlange ervaring hebben wij het recreatieve programma op maat kunnen maken voor iedere leeftijdsgroep. Veiligheid en plezier staat bij ons voorop!

  • Kennismakingsspelen, om elkaar op een ludieke manier te leren kennen.
  • Tennisspelen/tennistoernooi.
  • Sport all-round, met naast tennis o.a. fitness, voetbal en softbal.
  • Avondprogramma op woensdag inclusief avondeten.
  • Een heerlijke zwemmiddag voor de nodige verkoeling.
  • De beroemde en altijd gezellige: Bianca’s Bingo!

Contact opnemen

Yannick Quaedvlieg
Eigenaar/Manager/Trainer TML
Bianca Burhenne
Eigenaar/Manager/Trainer TML

Vragen of meer informatie?

Contactformulier

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Geslacht*